namernavipercaislicofunegquecent.co

not clear You are mistaken. Write..

Skip to content

Category: DEFAULT

Telefonate Zemrash - Francesk Radi - Zemer E Lodhur (Cassette)

by Vurg | Posted on

About the author

Comments

  1. Apr 03,  · Përmendim këtu këngët “Rroku i burgut”, “Humba pranverën”, “Telefonatë zemrash”, “Zemër e lodhur”, “Ky fat na ra”, “Kemi dasmë ‘o” etj, të cilat kanë mbetur në kujtesën e publikut. Kantautori Françesk Radi, është një emër i cili tashmë e ka arritur suksesin e .
  2. Radi është bashkëshorti i gazetares së njohur Tefta Radi. “Humba pranverën”, “Telefonatë zemrash”, “Zemër e lodhur”, “Ky fat na ra”, “Kemi dasëm ‘o” etj, të cilat kanë mbetur në kujtesën e publikut. Related Posts. Argjiro + Çudia në Suedi, del në shitje i gjithë fshati. 07/06/
  3. Mes lotëve e dhimbjes, familjarë, të afërm dhe miq të shumtë, i dhanë sot lamtumirën e fundit kantautorit Françesk Radi. Homazhet për këngëtarin e njohur, u zhvilluan në hollin e Radio Televizionit Shqiptar, në ambientet e të cilit, Françesk Radi punoi për disa vite me radhë.
  4. Françesk Radi spikati për ritmet e veçanta që solli, sikundër për interpretimin karakteristik të tij. “Rroku i burgut”, “Humba pranverën”, “Telefonatë zemrash”, “Zemër e lodhur”, “Ky fat na ra”, janë disa nga hitet e e Françesk Radit të cilat kanë mbetur në fondin e artë të muzikës së lehtë shqiptare.
  5. Është përcjellë sot për në banesën e fundit kantautori Françesk Radi. Radi, i diplomuar në Akademinë e Arteve është i mirënjohur për publikun shqiptar jo vetëm si këngëtar, por edhe si kompozitor dhe.
  6. Kantautori i njohur Françesk Radi gjatë aktivitetit të tij muzikor ka sjellë këngë, të cilat kanë mbetur te publiku, përmendim këtu “Biçikleta”, “Adresa”, “Telefonatë zemrash”, “Të kesh para”, “Zemër e lodhur” etj. Vetëm pak kohë më parë krijimtaria e tij mori dhe një tjetër vlerësim.
  7. Në moshën 68 vjeçare ka vdekur këngëtari i njohur shqiptar Françesk Radi. Ai ishte i shtruar në Qendrën Spitalore Universitare “Nënë Tereza” në Tiranë. Radi është bashkëshorti i gazetares së njohur Tefta Radi. Kush ishte Françesk Radi? Ai ka kryer Liceun Artistik dhe më pas Akademinë e Arteve në Tiranës. Për një periudhë të gjatë [ ].
  8. Françesk Radi lindi nё qytetin e Tiranёs. Rridhte nga njё familje qё i dha personalitete kombit shqiptar. Përmendim këtu këngët “Rroku i burgut”, “Humba pranverën”, “Telefonatë zemrash”, “Zemër e lodhur”, “Ky fat na ra”, “Kemi dasm-o” etj, të cilat kanë mbetur në kujtesën e publikut dhe në fondin e.
  9. KUSH ËSHTË FRANCESK RADI. “Telefonatë zemrash”, “Zemër e lodhur”, “Ky fat na ra”, “Kemi dasmë ‘o” etj, të cilat kanë mbetur në kujtesën e publikut. Kantautori Françesk Radi, është një emër i cili tashmë e ka arritur suksesin e tij muzikor, duke sjellë këngë të cilat janë vlerësuar nga publiku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *